R.E.I. Development Services este o companie tânără și modernă, înființată în 2016, din pasiunea și ambiția unui tânăr antreprenor, Ruben Ibgui, partener și asociat al IMO Services, compania noastră surioară stabilită la Timișoara.

 

Obiectivul R.E.I. Development Services este să oferim servicii de calitate partenerilor noștri, care sunt câteva site-uri importante de cazino online și pariuri sportive, cum ar fi Netbet sau Casino777 și să construim un sistem integrat de valori. Cu o experiență excelentă în ceea ce privește Serviciul Clienți, Dezvoltarea Software / Jocuri și multe alte servicii legate de industria jocurilor de noroc, R.E.I. Development Services oferă servicii la standarde ridicate.

Totul a început cu un grup restrâns de 5 persoane care au creat baza primului nostru departament de servicii pentru clienți, departamentul francez, care acorda asistență (în Belgia și Franța) pentru doi dintre clienții noștri, 777.be și netbet.fr. Următorul proiect care a apărut a fost în Marea Britanie, urmat de Italia, Germania și recent Spania. Având deja principii puternice, departamentul de Dezvoltare Software a urmat aceeași cale de evoluție, începând cu proiecte PHP și în prezent fiind extins la IT, Securitate, ISO, QA, NOC, Dezvoltare de jocuri etc. Însă succesul R.E.I. nu ar fi fost posibil fără oameni de înaltă calitate, care sunt concentrați, hotărâți și nu se tem să înoate împotriva curentului.  Suntem mândri de familia noastră! R.E.I. face parte dintr-o rețea internațională de companii, oferind angajaților noștri posibilitatea de a interacționa cu clienții și birourile din întreaga lume.

 

La R.E.I. avem grijă constantă de a promova valoarea oamenilor, făcând tot posibilul pentru a crea un mediu de lucru plăcut, confortabil și stabil. În același timp prestăm în mod constant servicii de înaltă calitate. Pur și simplu, suntem în permanentă legătură cu valorile cheie ale companiei noastre: grijă, performanță, transparență, echilibru și atitudine.

 

Alături de R.E.I. Development Services vei face parte dintr-o echipă internațională de oameni cu adevărat minunați, un mediu fără stres, lângă colegi care sunt mereu cu bună dispoziție, ce te încurajează și te susțin!