R.E.I Development Services este o companie tânără și modernă, înființată în 2016, din pasiunea și ambiția unui tânăr antreprenor, Ruben Ibgui, partener și asociat al IMO Services, compania noastră surioară stabilită la Timișoara.

Obiectivul R.E.I Development Services este să ofere servicii de calitate partenerilor noștri, website-uri importante de cazino online și pariuri sportive, precum NetBet sau Casino777, și să construim un sistem integrat de valori. Cu o experiență excelentă în ceea ce privește serviciul clienți, dezvoltarea software sau de jocuri și multe alte activități legate de industria jocurilor de noroc, R.E.I Development Services oferă toate aceste servicii la standarde ridicate.

Totul a început cu un grup restrâns de 5 persoane care a pus baza primului nostru departament de servicii pentru clienți, departamentul francez, care acorda asistență (în Belgia și Franța) pentru doi dintre clienții noștri, 777.be și netbet.fr. Următorul proiect care a apărut a fost în Marea Britanie, urmat de Italia, Germania și  Spania.

Având deja principii puternice, departamentul de Software Development a urmat aceeași cale de evoluție, începând cu proiecte PHP și în prezent fiind extins la IT, Securitate, ISO, QA, NOC, dezvoltare de jocuri etc.

Succesul R.E.I nu ar fi fost însă posibil fără angajați de calitate și profesioniști, care sunt concentrați, hotărâți și nu se tem să înoate împotriva curentului. Suntem mândri de familia noastră! R.E.I face parte dintr-o rețea internațională de companii, oferind angajaților noștri posibilitatea de a interacționa cu clienții și birourile din întreaga lume.

La R.E.I promovăm valoarea oamenilor, făcând tot posibilul pentru a crea un mediu de lucru plăcut, confortabil și stabil. În același timp, prestăm în mod constant servicii de înaltă calitate. Cu alte cuvinte, suntem în permanentă legătură cu valorile cheie ale companiei noastre: grijă, performanță, transparență, echilibru și atitudine.

Alături de R.E.I Development Services vei face parte dintr-o echipă internațională de oameni cu adevărat minunați, un mediu fără stres, lângă colegi care sunt mereu cu bună dispoziție, ce te încurajează și te susțin!