Soluții IT

Oferim numeroase soluții de arhitectură IT:

 • Proiectare rețea, implementare, organizare și lansare;
 • Evaluarea și implementarea infrastructurii;
 • Virtualizare;
 • Planificarea strategică a tehnologiei informației;
 • Planificarea, instalarea și migrarea serverului și a informațiilor stocate.

Dezvoltare software customizată

Dezvoltare de soluții software personalizate în industria jocurilor de noroc, pentru a ne ajuta clienții să construiască, să susțină și să își modernizeze afacerile, aplicațiile pentru gestionarea interacțiunilor B2B, B2C și operațiunile interne, folosind diverse tehnologii și platforme.

Oferim livrare rapidă și proiecte calitative care să corespundă nevoilor de afaceri. R.E.I are o echipă expertă de programatori pentru crearea, întreținerea și evoluția aplicațiilor.

Avem experiență în dezvoltarea de software personalizat – ascultăm cerințele clienților și transpunem acest lucru într-un cod fiabil, de înaltă calitate, rapid și economic.

Testare software

Funcționalitatea aplicației este testată minuțios, pentru a răspunde cerințelor ridicate ale utilizatorului final și  pentru a oferi o aplicație complet funcțională, stabilă, sigură și ușor de utilizat.

Centrul de operațiuni de rețele (NOC) oferă servicii complete de monitorizare și remediere pentru rețele, servere, baze de date și aplicații. Echipa de asistență va monitoriza, gestiona și răspunde 24/7, 365 zile/an la solicitările dumneavoastră, asigurând performanța și disponibilitatea serviciilor. Echipa de asistență NOC soluționează eficient problemele, având în spate proceduri detaliate, oferind soluții în caz de incidente și folosind multiple instrumente.

Responsabilitățile centrului nostru NOC:

 • Monitorizare 24/7 (performanță, probleme, servere);
 • Expertiză și consiliere;
 • Comunicare și rezoluție rapidă;
 • Rapoarte aprofundate și analize amanunțite;
 • Optimizare;
 • Aplicarea politicilor;
 • Managementul incidentelor;
 • Raportare (performanță, calitate și optimizare);
 • Identificarea problemei (constatare, întreruperi, remediere);
 • Diagnosticare operațională.

Asistență și întreținere aplicații

Oferim servicii de asistență și întreținere pentru a ne ajuta clienții să mențină un mediu corespunzător de funcționare a sistemelor software și hardware pe parcursul întregii operațiuni.

Ne asigurăm că software-ul clienților noștri va rămâne funcțional, sigur și actualizat, cu ajutorul echipei noastre dedicate în oferirea de asistență și servicii de calitate.

Servicii de asistență IT

Oferim clienților noștri servicii de administrare a infrastructurii IT. Specialiștii noștri IT vor menține infrastructura IT complet funcțională, actualizată și sigură 24/7, oferindu-vă mai mult timp să vă concentrați pe creșterea afacerii.

Echipa de asistență IT oferă servicii complete și eficiente de gestionare și întreținere a rețelei, fără a perturba angajații sau fluxul de lucru al afacerii dumneavoastră.

Asistența noastră tehnică vă permite să fiți la curent cu cele mai noi sisteme hardware și software.

Suport clienți

Centrul nostru de suport este deschis 24/7 pentru clienții noștri din industria jocurilor de noroc, astfel încât aceștia să ne poată contacta în orice moment și să putem avea grijă de nevoile lor, oferind și furnizând servicii și  asistență profesională, utilă, de înaltă calitate, atât pe parcursul soluționării, cât și după ce clientului i-au fost îndeplinite cerințele.

Echipa de suport pentru jucători este formată din personal multilingv, dedicat, care este familiarizat cu toate aspectele jocurilor de noroc, folosind diferite canale de comunicare (e-mail, chat și apeluri telefonice) pentru a oferi cea mai bună experiență utilizatorilor finali. Reprezentanții noștri sunt profesioniști ce operează în diferite limbi străine, incluzând engleza, franceza, germana, italiana și spaniola.

Gestionarea riscurilor pentru industria jocurilor de noroc – prin intermediul acestui serviciu asigurăm o analiză precisă pentru a determina identitățile reale și autenticitatea plăților într-un mod sigur și rapid, pentru a crește retenția jucătorilor, a evita frauda și a respecta legile și reglementările locale din industria jocurilor de noroc.