Starea de bine profesională înseamnă să lucrez într-un mediu care nu te rutinează, care îți oferă bucuria unei evoluții frumoase, a provocărilor profesionale din toate punctele de vedere – intelectual, abilități  dezvoltate, cunoștințe, relații profesionale interne sau externe. Toate acestea fără să creeze niciun fel de sentimente negative, presiune mare sau supărări multe.

Starea de bine personală înseamnă relația cu colegii, cu șeful, cu toți cei care au legătură cu mine la serviciu. Să simt că sunt apreciat, înțeles, implicat ca OM, nu doar ca angajat care muncește sau ca un mare profesionist, că simt că ceea ce sunt eu ca om contează pentru cei cu care stau 8 ore pe zi. Și mai mult, să văd că șefii au dezvoltat un mediu de lucru plăcut, prietenesc, deschis, plin de zâmbete.

read more

Este un loc de muncă foarte plăcut. Am ocazia să aplic multe principii de inteligență socială, emoțională, comunicațională și în același  timp de inteligență analitică, financiară. Iar managerul echipei pot spune că își  face treaba foarte bine, atât la nivel de echipă, cât și la nivel individual.

Cezar

Șefului nostru chiar îi pasă de mine și de noi. Chiar de la momentul interviului am simțit că le pasă. Nu a fost un simplu interviu sau ceva formal. Am primit de la început toate informațiile și atenția necesară. Sunt foarte mulțumit. Dacă ceva se poate face mai bine, ești ascultat, se analizează atent și deschis și există mult interes pentru evoluție. Șefii sunt deschiși la feedback și sugestii.

read more
Ionuț

Îmi place că lucrez într-o companie caldă, deschisă, în extindere continuă. Există libertate de dezvoltare și adaptare. La noi oamenii caută mereu metode și idei mai bune pentru dezvoltare.”

Andrei